Villor och fritidshus med marknadens bästa garantier

Med vårt flexibla och enkla blocksystem kan du designa ditt eget hus och till och med bygga det själv. Vi kan leverera ditt hus i blocksystem eller stomrest. Du väljer sen själv vilken interiör du vill ha. På så sätt kan du få ett riktigt hus precis som du vill ha det till bästa pris.

Mellby Hus står för valmöjlighet och kvalitet

För att du skall kunna utforma ditt hus precis som du vill ha det har vi gjort det lätt för dig som kund att välja isolertjocklek på både väggar, tak och grundplattan. Mellby Hus är det enda husföretaget i Sverige som lämnar skriftlig byggnormsgaranti. Det garanterar dig som kund att du får en byggnad som uppfyller alla krav enligt svensk bygglagstiftning. Det är en stor trygghet för dig som kund och visar att vi som leverantör tar fullt ansvar för att våra byggnader är rätt konstruerade och uppfyller gällande krav. Mellby Hus lämnar även minst 10 års garanti på ditt levererade hus och samtliga i leveransen ingående produkter.

Byggnadsleverantör sedan 1957

Mellby Hus är ett syskonvarumärke till Mellby Garage, som är Sveriges största garageleverantör. Det familjeägda företaget har levererat byggnader i över 60 år till främst svenska marknaden men även till Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi är kända för hög kvalitet och kundnöjdhet