Just nu söker vi en säljare av Hus & Garage

Mellby Hus är syskonvarumärke till Mellby Garage AB som är Sveriges ledande garageleverantör. Som experter inom hus- och garagebyggnation hjälper vi våra kunder att få den bästa lösningen för just sitt bygge.

Våra produkter är av högsta kvalitet och vi lämnar som enda leverantör 10 års garanti på våra hus och garage. Mellby Hus och Mellby Garage omsätter ca 76 Mkr och har 25 anställda.


18 september 2019

Säljare av Hus & Garage

Mellby Garage AB är Sveriges största leverantör av villagarage och sedan årsskiftet säljer vi även hus under varumärket Mellby Hus. Vi är ett snabbväxande företag med ett starkt varumärke och en fantastiskt hög kundnöjdhet.

Om tjänsten
Våra kunder kontaktar oss för att de är intresserade av vår produkt. Ditt jobb blir att hjälpa kunden att skapa sitt drömgarage eller drömhus. Som säljare stöttar du även kunden genom bygglovsprocessen och lämnar sedan över projektet till dina kollegor.
Du kommer att vara placerad på vårt huvudkontor i Vårgårda. Här sitter du i vår nybyggda anläggning med kontor och produktion. Vi erbjuder dig en heltidstjänst med fast lön i ett företag med laganda. För dig som vill träna finns ett gym i lokalerna och på tisdagarna erbjuds yogapass. Vi är ett kraftigt växande företag och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Framförallt erbjuder vi dig ett utmanande och roligt jobb med en riktigt bra produkt som vi alla känner stolthet över. Självklart även med ett härligt gäng jobbarkompisar.

Vem är du
Du är en duktig säljare med högt arbetstempo som är van att använda telefonen och datorn som dina säljredskap. Du har ett intresse för byggnation och har gärna lite erfarenhet av att bygga eller renovera själv. Vi kommer att utbilda dig till garage- och hus-expert. Som säljare drivs du av att jobba med konsultativ försäljning och att driva försäljningsprocessen från början till slut. En god förmåga att sätta mål och en vinnarinstinkt förutsätts. Du skall ha god datorvana och erfarenhet av att jobba i ett säljsystem.

Vi genomför intervjuer löpande och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Din ansökan och eventuella frågor om tjänsten skicka till vår säljchef Tommy Olausson tommy@mellbygarage.se, ange: Ansökan säljare i ämnesraden.

 


Vi tar även emot intresseanmälningar om du vill jobba med oss

Hör gärna av dig eller skicka e-post till info@mellbyhus.se