Det bästa priset när du handlar av oss

När du köper ett hus eller fritidshus från Mellby Hus får du alltid en godkänd byggnad och en komplett leverans. Vi är dessutom säkra på att du får det bästa priset när du handlar av oss.

Vi har prisgaranti på samtliga våra hus och fritidshus. Skulle du få en offert på en likvärdig leverans billigare hos någon annan leverantör står vi för mellanskillnaden och ger dig dessutom 10 % av mellanskillnaden i rabatt. Ta gärna vår hjälp att jämföra olika erbjudanden så vet du att du fattar ditt beslut grundat på rätt information och jämför likvärdiga leveranser.

Mellby Garage prisgaranti

När du får pris på ett hus eller fritidshus räknar vi alltid på en komplett leverans som uppfyller gällande byggnormer. För att du ska veta att allt är medräknat lämnar vi dessutom alltid pris på frakten. Det finns många aktörer på husmarknaden, priset på tillsynes likvärdiga produkter kan skilja kraftigt. Det är för en privat person i stort sett omöjligt att jämföra olika erbjudanden eftersom materialbeskrivningar och information om vad som medföljer ofta är knapphändig.Vi vill hjälpa dig att jämföra ”äpplen med äpplen” så du kan ta ett beslut grundat på rätt information. Därför hjälper vi gärna till att göra en prisjämförelse. Får du ett pris av en konkurrerande leverantör (blocksystem, lösvirkessnickare eller byggvaruhandel) som uppfyller kraven nedan, sänd det till oss så hjälper vi dig att visa vad som skiljer i offerterna och vilket pris som är det lägsta.

Med vår prisgaranti kan du göra ett tryggt val.

Prisgarantin förutsätter

  • Att du kan visa upp en skriftlig offert med en detaljerad leveransbeskrivning från någon annan svensk leverantör med ett lägre pris på en likvärdig leverans med samma kvalitet där byggnaden uppfyller gällande byggnormer (BBR).
  • Prisgarantin gäller för offerter från annan leverantör som lämnats en månad innan och en månad efter vårt offertdatum.
  • Prisgarantin gäller ej efter tecknat avtal.
  • Prisgarantin gäller ej för frakt.
  • Erbjudandet som du jämför med skall vara ett publikt erbjudande och får inte gälla personliga rabatter eller erbjudanden.