Leverans av villor och fritidshus

Villor och fritidshus levereras som byggsats i blocksystem eller som stomrest. Mellby Hus har levererat högklassiga byggsatser för hus och garage i över 60 år. Vi erbjuder två olika byggsystem eller leveranssätt så du kan bygga din villa eller fritidshus på det sätt som passar dig bäst.

Vilket system du än väljer får du ett hus av hög kvalitet med marknadens bästa garantier och en leverans som alltid är komplett, direkt till byggplatsen.

Blocksystem

Hus-byggsatsen vi levererar hem till din tomt är lättmonterad och anpassad för både snickare och hemmabyggare. Eftersom våra väggblock håller en hög ”färdiggrad” tar det också kortare tid att montera våra hus och därmed blir inte bara byggsatsen utan hela husprojektet billigare.

Våra väggblock består av färdiga byggelement som är 1,20 m breda och som enkelt kan hanteras av två personer. Väggblocken levereras med eventuella dörrar och fönster monterade. Våra husblock levereras med 145 mm stomme med isolering och fuktspärr monterad. Eventuell ytterligare isolering levereras löst för montage på plats. Detta föra att blocken skall vara smidiga att hantera på två personer och att du inte ska behöva hyra in kranbil för montaget. Samtliga kollin är numrerade och på följesedeln står det i vilket paket/kolli som materialet ligger paketerat.

sprängskiss hus

 

En vecka innan leveransen skickar vi utförliga monteringsbeskrivningar så att ni som kund eller er snickare i lugn och ro kan titta igenom anvisningen och ha möjlighet att kontakta oss med eventuella frågor innan leverans.

Det går snabbt och lätt att bygga ett hus från Mellby Hus. Fråga oss gärna när du har bestämt dig för vilket hus du vill bygga så kan vi tala om den beräknade byggtiden.

Stomrest

För dig som snabbt vill ha upp ett vädersäkrat och tätt skal erbjuder vi stomrest leverans.

Vi tar hand om markarbete, grundläggning, leverans av husbyggsats i blocksystem och montering av byggsatsen. Med våra duktiga entreprenörer kan vi erbjuda den här lösningen över i stort sett hela Sverige. Fråga oss på färdigmonterad leverans för att få ett helhetspris.

Våra leveranser är uppdelade i tre steg för smidig byggnation

För att skapa en så smidig byggprocess som möjligt delar vi upp vår leverans i tre steg. Först levereras grundläggningspaketet om du beställt ett sådant. Därefter levereras husbyggsatsen med allt för att få en tät byggnad och färdigt tak med ytskikt. Till sist levereras takpannorna med taklyft. 

Har du frågor eller funderingar, kontakta oss.