Smygpremiär för Sveriges nya villa- och fritidshusleverantör

Nu kan vi inte hålla oss längre – vi måste få visa dig vad vi jobbat med. Vi bjuder på smygpremiär av nya webbplats så att du redan nu kan börja rita på ditt drömhus  och på så sätt vara långt fram när vår produktion startar.

Med vårt flexibla och enkla blocksystem kan du designa ditt eget hus och till och med bygga det själv. Vi levererar din villa eller ditt fritidshusblocksystem eller stomrest. Du väljer sedan själv vilken interiör du vill ha. På så sätt kan du få ett riktigt hus precis som du vill ha det, till bästa pris.

Mellby Hus står för valmöjlighet och kvalitet

För att du skall kunna utforma ditt hus enligt dina önskemål har vi gjort det lätt för dig som kund att välja isolertjocklek på både väggartak och grundplattan. Mellby Hus är det enda husföretaget i Sverige som lämnar skriftlig byggnormsgaranti. Det garanterar dig som kund att du får en byggnad som uppfyller alla krav enligt svensk bygglagstiftning. Det är en stor trygghet för dig som kund och visar att vi som leverantör tar fullt ansvar för att våra byggnader är rätt konstruerade och uppfyller gällande krav. Mellby Hus lämnar även minst 10 års garanti på ditt levererade hus och samtliga i leveransen ingående produkter.

Byggnadsleverantör sedan 1957

Mellby Hus är ett syskonvarumärke till Mellby Garage, som är Sveriges största garageleverantör. Det familjeägda företaget har levererat byggnader i över 60 år till främst svenska marknaden, men även Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi är kända för hög kvalitet och kundnöjdhet.

Vår webbshop

I vår webbshop kommer du att kunna hitta det där som gör ditt husprojekt komplett. Detaljer till ditt hus eller din trädgård. Webbshoppen kommer successivt att sättas upp under sensommaren och hösten.

Vissa villor och fritidshus kan ritas i vårt ritverktyg

Vi håller som bäst på att kalibrera vår leverans till dig och kommer därför initialt att erbjuda villor och fritidshus av typerna 1-plan och 2-plan och sedan lansera 1,5-planshus under vintern 2018/19. Vårt ritverktyg erbjuder idag möjligheten att rita enbart 1-planshus. För 2-planshus hänvisar vi tillsvidare till vår förenklade offertförfrågan.

Kontakt

Har du frågor om oss, våra produkter eller vår uppstart är du välkommen att kontakta oss.

 

Lansering