RoomSketcher ger liv till din planlösning

Har du funderat på en planlösning till ditt hus eller till och med skissat på en? Ta nästa steg och rita upp och möblera för att se om den kommer att fungera i verkligheten.

För att skapa och testa hur planlösningen kommer att se ut i verkligheten finns det flera sätt att gå till väga. Ett riktigt smart och smidigt sätt som vi vill tipsa om är det webbaserade programmet RoomSketcher. Det är ett program där du enkelt kan rita upp ditt drömhus, måtta in rummen och möblera dem så att du ser att du får plats för allt du tänkt dig.

Enklare bygglovsritningar

Första steget i RoomSketcher är att rita in ytterväggarna. Därefter kan du placera in innerväggarna samt fönster och dörrar. När det är klart kan du gå vidare till att möblera rummen. Det är verkligen roligt att se sitt hus växa fram och det finns ett stort utbud av möbler och inredning som du kan välja bland i programmet. När du har ritat upp och möblerat kan du enkelt ta fram planritningar för bygglovet.

En tredimensionell upplevelse

RoomSketcher har även en funktion för att visa huset i 3D. Funktionen möjliggör för dig att gå runt det färdiga huset och får en verklighetstrogen titt på hur det kommer se ut. Du kan med den här funktionen även ta foton ur olika vinklar i rummen. Detta är ett riktigt bra verktyg för att uppleva ett framtida hem och en mycket bra hjälp för att se hur du skall få plats med din inredning.

Vi hjälper dig

Vi ritar själva planritningar i RoomSketcher och hjälper gärna till med era planritningar. Vi kan importera era ritningar från programmet och hjälpa er ett steg närmare att förverkliga era husdrömmar.

Testa gärna RoomSketcher  på www.roomsketcher.se eller kontakta oss på Mellby Hus för mer information.

 

PlaneraPlanlösningPlanritningRoomsketcher