iArchitect – Rita ditt hus och se det i AR

Nu kan du enkelt rita och designa ditt hus i mobilen och surfplattan. Ladda ner appen iArchitect och testa! Via appen kan du dessutom placera ut huset på din tomt med den smarta AR-funktionen.  

Rita ditt hus och placera det på tomten med AR

Nu kan du rita ditt framtida hus i vår app iArchitect och placera ut det på tomten med hjälp av AR-funktionen. Det är enkelt och du behöver bara din mobil eller surfplatta. Rita upp ditt hus, klicka på AR-funktionen och placera ut huset i skala 1:1 där du önskar. I mobilen/surfplattan ser du huset och kan gå runt det och in i det för att få en bra känsla över hur det kommer att se ut. Du ser den verkliga utsikten från fönstren och kanske du då upptäcker att du vill ändra någon placering eller storlek på ett fönster eller lägga till något där det känns som att det fattas. Med iArchitect underlättar vi ditt husbygge och ger dig möjlighet att rita och designa ditt hus och planlösning precis så som du vill ha det. Så att ditt hus kan bli unikt för dig och din familj!

Visa huset för vännerna

Kanske vill du ha lite tips och råd från dina vänner, eller så vill du bara visa upp ditt hus som du ritat? Med appen kan du enkelt placera ut huset i liten skala på middagsbordet och låta släkt och vänner komma med nya infallsvinklar och beundras av ditt verk i 3D.

Ladda ner appen och testa!

Appen hittar du där appar finns. Sök på iArchitect eller gå via länkarna nedan .

iArchitect för iPhone och iPad (App Store)

iArchitect för Android (Google Play)