Flerbostadshus med maximal flexibilitet

Mellby Hus levererar flerbostadshus som parhus och radhus till privatpersoner, entreprenörer och byggbolag. Vi har skapat ett koncept för flerbostadshus som sätter fokus på kvalitet, funktion och en god avkastning för dig som kund.

Vårt flexibla blocksystem gör att vi kan utforma flerbostadshus efter dina önskemål. Vi kan faktiskt bygga många miljoner varianter på flerbostadshus och planlösning kan du utforma som du vill ha den. I vårt onlinebaserade ritsystem iArchitect kan du som kund rita upp ditt projekt i 3D, välja vilka delar som skall ingå i leverans och få pris direkt i systemet. Systemet kan även med fördel användas för diskussion med er beställare för att visa olika utföranden, färgsättning takbeläggningar och så vidare för att få en snabb beslutsprocess.

 

3D, VR och AR

När byggnaden har ritats upp i iArchitect kan vi möblera det för att se att rummen har plats för ett funktionellt boende. Därefter öppnar vi projektet i VR och kan gå runt i och utanför byggnaden för att se hur det kommer att upplevas. Med AR kan vi placera byggnaden på den aktuella tomten, gå runt byggnaden in och utvändigt och se hur det kommer att se ut när det väl är på plats. Detta ger en snabbare väg till beslut och kortar projekttiden avsevärt. Vi förebygger även att man under byggnation upptäcker att något inte blir lika bra i verkligheten som på ritningarna.

Anpassade leveranser

Mellby Hus levererar byggsats i blocksystem eller färdigrest byggnad. Insidan kan man göra i egen regi eller få färdigställd av våra entreprenörer beroende på vad som passar för ert företag. Läs mer om våra leveranssätt.

Sälj innan byggnation

Vill du starta försäljning på ett projekt innan det är byggt och på så sätt förbättra kassaflödet i projektet? Då har vi en tjänst där vi utifrån ritning på byggnaden samt beslutad inredning tar fram fotorealistiska bilder av högsta kvalitet för att ni ska kunna starta försäljningen innan byggnation. Här kan du läsa mer om vår tjänst 3D foto.

Kontakta oss så hjälper vi er med era flerbostadshus.

 

Se våra exempelhus för parhus och radhusEller testa vårt ritverktyg iArchitect.